XAMANISME

IMG_0970 - copiaEm resulta complex explicar en paraules el que significa per mi el Xamanisme. Des de la meva primera trobada amb aquesta medicina, que ja va significar un profunt canvi dins meu, he anat sentint una transformació interior que ha  transformat alhora la meva realitat exterior: la relació amb la parella, amb els fills, la meva vida professional, etc. Vaig arribar a aquest camí per “casualitat” i la curiositat m’empenyé a seguir endinsant-m’hi fins finalitzar la formació de la Roda Mecicinal Xamànica, en la que a l’acabar vaig sentir oferir als altres aquesta medicina que a mi m’havia connectat amb una part de mi fins llavors desconeguda, amb el meu poder personal i l’amor a mi mateixa.

IMG_0966Per mi alguns dels beneficis de seguir aquest camí són el descobriment del nostre espai interior, que ens permet realitzar un viatge cap a nosaltres mateixos, cap a la nostra essència i reconnectar amb els nostres dons. El xamanisme ens invita també a sentir i escoltar el nostre cos, ha connectar i utilitzar amb els elments de la natura i els animals per transformar-nos i evolucionar cap a la persona que volem Ser. Alhora que anem ben endins s’adonem que les nostres actituts van canviant i les nostres malalties desapareixent, de manera que la nostra vida es va transformant. I la nostra visió del món ja no torna a ser la mateixa.

Hi han diverses tècniques de sanació:

IMG_0969La Il·luminació xamànica, que ens permet donar llum i claretat a moments, conflictes, malalties, etc.

Rescats de l’ànima, mitjançat l’accés a les càmeres de l’inconscient es pot accedir a velles experiències o contractes que ens limitaven, i així reescriure’ls i recuperar aquella part de nosaltres que s’havia perdut en aquell succès passat.

Netejes d’energia pesada, que es va acumulant al llarg de la nostra vida per veure’ns inmersos en conflictes, situacions tòxiques, creences limitadores, etc.

Extracció d’entitats energètiques, quan sentim la càrrega d’un familiar o persona, quan no volem ser com algú conegut i justament veiem que cada vegada ens hi assemblem més, quan sentim que no actuem com nosaltres som llavors ens pot ajudar aquesta tècnica.

S’acostuma a treballar en sessions des de 1,5 fins a 3 hores aproximadament, on es barregen diverses tècniques de neteja energètica:

SESSIÓ XAMÀNICA “low cost” 1,5h aprox – 40€

SESSIÓ XAMÀNICA COMPLETA 3h aprox – 80€

PROGRAMA “CLEANING ROOTS”

Aquest programa és un pac de 10 sessions, en que es realitza una profunda neteja dels principals temes que boicotegen el nostre benestar, s’exploren temes com: el naixement, el nen o la nena interna, l’adolescència, els pares, el triangle víctima – verdugo – salvador, les emocions tòxiques (por, ràbia, tristesa), els ancestres, els apegos, les creences limitants, etc. Per més informació pots escriure’m, trucar-me o ens podem trokbar i t’explico en detall.

Si vols iniciar aquet meravellós viatge no dubtis en es escriure’m o trucar-me!

martamalet@gmail.com

TLF: 696795179

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s