Tallers de cuina “free style”

Tallers de cuina i “show-cookings” des de la meva vessant de dietista, en els que aporto propietats nutricionals dels aliments i indicacions de com aportar equilibri als nostres plats. Es tracta de tallers en el meu estil de cuina personal, el que a mi em sembla coherent i adaptat als nostres hàbits i cultura culinària. M’agrada dir-li “free-style” perque no m’identifico amb cap corrent determinada, sinó m’agrada explorar i agafar d’aqui i d’allà i sempre SUMAR i perque m’agrada motivar-te a que trobis el teu estil, el que va d’acord amb els teus valors, amb el teu estil de vida i amb els teus gustos.

EIMG_6915 copias tracta d’una cuina pràctica amb pinzellades modernes, de color verd sobretot, i amb aromes de clàssics ancestrals i aires orientals. Amb la inquietut de sempre incorporar coses noves per aportar creativitat i no avorrir-me, cosa important! I sobretot flexi, molt flexi

I sobretot per mi és prioritari que sigui fàcil incorporar les receptes que s’elaboren en els tallers en el nostre dia a dia, tant per al contingut d’ingredients com per la complexitat en la elaboració.

La meva situació de mare de dos petits, emprenedora i separada em demana justament una cuina amb un estil molt peculiar. Una cuina saludable, senzilla i pràctica però creativa i deliciosa amb les creacions més elaborades per al cap de setmana. T’animo a que elaboris el teu estil i desitjo que les meves idees et sumin!

Si vols organitzar un taller de cuina a Reus, Tarraogona o rodalies, a la teva feina, la teva associació o entitat, a la teva empresa o a casa teva amb les teves amigues, no dubtis en posar-te en contacte amb mi.

Per més informació:

martamalet@gmail.com

tel: 696 79 5179

Anuncis