Marta

FILOSOFIA I MOTIVACIÓ

IMG_1147 copia retoc

Vaig néixer a Reus, originària d’una família pagesa amb una àvia cuinera de vocació i una mare sempre motivada per una alimentació saludable. Sóc una buscadora de receptes sanes i delicioses i una enamorada de les persones i dels nostres processos interns. Comprendre qui som i com funciona la nostra ment per tal de poder construir una vida plena i gustosa és la meva motivació.

“Recrea’t la vida a la teva mida”

L’alimentació és per mi, una de les bases per a gaudir d’una bona salut i una eina per a coneixer-se i transformar-se internament. L’experiència i la trajectòria recorreguda fins ara m’han ajudat a construir el meu propi recull de valors últils per a la meva vida i que m’agrada aplicar a la meva feina. Un dels més importants és la BIOINDIVIDUALITAT, un nou concepte que, per mi es tradueix en trobar fórmules efectives per a assolir els objectius personals, en base a l’exploració i experiència. I això és un dels meus grans reptes a la consulta, que cada persona trobi la dieta o tipus d’alimentació que més se li ajusta i més beneficiosa li és. Sempre amb una base de criteris d’alimentació saludable i equilibrada.

M’agrada la fisolosia de SEMPRE SUMAR, incorporar hàbits nous que ens fan sentir sans, lleugers i en equilibri. Incorporar nous recursos per tal que els hàbits que no ens beneficien quedin enrere, però sempre lluny de prohibicions restrictives (a no ser que per salut això sigui necessari).

“Mente sana in corpore sano

FORMACIÓ I TRAJECTÒRIA

Vaig estudiar Enginyeria tècnica agrícola a La Universitat de Lleida i mentre treballava en aquest camp vaig seguir estudiant Nutrició humana i dietètica a la Universitat Rovira i Virgili i em vaig certificar en Coaching Nutricional, per Nutritional Coaching, experts en nutrició

Des que vaig acabar la carrera universitària he realitzat diferents formacions en l’àmbit de les terapies naturals i gestió de les emocions (Alimentació vegetariana, tallers de cuina macrobiòtica i crudivegana, Kiniesologia, Reiki, Roda medicinal inca i Flors de Bach).

L’any 2010 vaig iniciar un projecte de producció i venda d’aliments ecològics, El Maset, una aventura amb tota la gamma de colors que vaig gaudir fins a finals de 2015, en la vaig decidir fer un canvi de direcció i dedicar-me exclusivament al camp de la dietètica i nutrició.

Actualment estic realitzant consulta de dietètica i nutrició i coaching nutricionalEspiral, Centre de teràpia i creixement personal i a Sanitas, Centre Mèdic Imperial Tarraco, en consulta privada i en servei de mútua també.

A més de consulta privada, imparteixo tallers de cuina i xerrades d’alimentació per a associacions, empreses, ajuntaments, consells comarcals i altres entitats públiques o privades.

CUINA FREE-STYLE

EIMG_6915 copias tracta d’una cuina pràctica amb pinzellades modernes, de color verd sobretot, i amb aromes de clàssics ancestrals i aires orientals. I sobretot flexi, molt flexi.

Una cuina que aporti coses noves per aportar creativitat i no avorrir-se, cosa important! He de dir que m’allunyo de corrents de cuina estrictes però m’agrada explorar i sumar de tots i cada un dels estils per aportar varietat i novetats als nostres plats.

Bé ja sabeu una mica més de mi. Desitjo que algun dia ens creuen en els nostres camins. Ja tinc ganes de conèixer-te!!!

Si tens qualsevol consulta em pots escriure a martamalet@gmail.com.

També pots seguirm-me a Facebook i Instagram.

Anuncis

2 thoughts on “Marta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s