La Roda Medicinal Inca, un viatge al teu interior

IMG_0970 - copia

Ja fa un temps, la vida i el meu cor em van portar a explorar un nou camí que mai hagués pensat! Ja feia uns anys havia començat una cerca que m’havia portat a experimentar diverses eines i teràpies alternatives d’autoconeixement i presa de consciència. De totes elles en vaig anar treient comprensió i canvis en la meva percepció de la vida. Però un solstici d’hivern, del 2012, una petita espurna que saltà del meu cor em va portar a una festa, dos dies de festa on gairebé no coneixia ningú, els nens eren petits aixi que vaig agafar el cotxe i tots amunt! I a Mas Llaneta en una preciosa cúpula vaig endinsar-me en un viatge xamànic que va fer trontollar tots els meus ciments, creences i estructures internes. Va ser l’inici d’un trencament que m’estaria hores explicant…

I ara recent acabada la última direcció de la Roda Medicinal Inca, em moro de ganes de compartir aquesta medicina, que em fa sentir viva i plena d’alegria! I molt molt agraïda miro d’explicar-vos breument que us pot aportar i les eines de sanació que s’utilitzen.

Em resulta complex explicar en paraules el que significa per mi aquesta eina provinent  de cultures ancestrals. Des de la meva primera trobada amb aquesta medicina, que ja va significar un profund canvi dins meu, he anat sentint una transformació interior que ha amat modificant alhora la meva realitat exterior: la relació amb la parella, amb els fills, la meva vida professional, etc. Vaig arribar a aquest camí per “casualitat” i la curiositat m’empenyé a seguir endinsant-m’hi fins finalitzar la formació de la Roda Mecicinal Inca, en la que a l’acabar vaig sentir oferir als altres aquesta medicina que a mi m’havia connectat amb una part de mi fins llavors desconeguda, amb el meu poder personal i l’amor a mi mateixa.

IMG_0966Per mi alguns dels beneficis de seguir aquest camí són el descobriment del nostre espai interior, que ens permet realitzar un viatge cap a nosaltres mateixos, cap a la nostra essència i re-connectar amb els nostres dons. Aquesta eina, que per mi ha estat terapèutica, ens invita també a sentir i escoltar el nostre cos, ha connectar i utilitzar amb els elements de la natura i els animals per transformar-nos i evolucionar cap a la persona que volem Ser. Alhora que anem ben endins s’adonem que les nostres actituds van canviant i les nostres malalties desapareixent, de manera que la nostra vida es va transformant. I la nostra visió del món ja no torna a ser la mateixa.

Hi han diverses tècniques de sanació:

IMG_0969La Il·luminació, que ens permet donar llum i claretat a moments, conflictes, malalties, etc.

Rescats de l’ànima, mitjançat l’accés a les càmeres de l’inconscient es pot accedir a velles experiències o contractes que ens limitaven, i així reescriure’ls i recuperar aquella part de nosaltres que s’havia perdut en aquell succès passat.

Netejes d’energia pesada, que es va acumulant al llarg de la nostra vida per veure’ns immersos en conflictes, situacions tòxiques, creences limitadores, etc.

Extracció d’entitats energètiques, quan sentim la càrrega d’un familiar o persona, quan no volem ser com algú conegut i justament veiem que cada vegada ens hi assemblem més, quan sentim que no actuem com nosaltres som llavors ens pot ajudar aquesta tècnica.

S’acostuma a treballar en sessions de 1,5 hores aproximadament, on es barregen diverses tècniques de neteja energètica.

Es poden fer sessions soltes i també ofereixo la possibilitat d’un programa de 10 sessions:

PROGRAMA “CLEANING ROOTS” 

Aquest programa és un pac de 10 sessions, en que es realitza una profunda neteja dels principals temes que boicotegen el nostre benestar, s’exploren temes com: el naixement, el nen o la nena interna, l’adolescència, els pares, el triangle víctima – verdugo – salvador, les emocions tòxiques (por, ràbia, tristesa), els ancestres, els apegos, les creences limitants, etc. Per més informació pots escriure’m, trucar-me o ens podem trobar i t’explico en detall.

Si vols iniciar aquet meravellós viatge no dubtis en es escriure’m o trucar-me!

martamalet@gmail.com

TLF: 696795179

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s