Per aquells dies que comencen al revés… regala’t, cuina’t, mima’t!

manida dent de lleó i tempehAquells dies en que penses que valdria mes no haver-te aixecat… En els que interpretes que tot t’ha sortit del revés, i dic interpretes perquè una part de tu sap que tot està bé, que res ha passat, sinó que alguna cosa et distorsiona la visió de la “realitat” i des d’aquesta perspectiva no trobes allà on agafar-te per sortir d’aquesta dolorosa visió…

En aquets mateixos dies, sovint, la inèrcia et porta a menjar tot allò que t’has proposat com a objectiu de no menjar! per cuidarte i sentir-te bé…

Doncs en aquets dies més que en els altres et mereixes regalar-te a tu mateix@ un àpat ben bo i saludable…  Busca la sortida d’aquet espiral honorante a tu mateix@ ❤️ , miman-te, atenen-te, cuinante un deliciós i saludable àpat, amb allò que millor et senta i t’agrada i descansa… o regala’t un ratet de fer allò que més et relaxa, allò que més et fa vibrar… i abraça, abraça ben fort a alguna de les persones que t’acompanyen en el teu camí… gaudeix d’una abraçada d’aquelles que s’emporten tota la pila de malestar… com si en aquesta abraçada agafessis tota la força que necessites per seguir endavant, endavant amb el teu objectiu!

Així que, anant al tema nutricional, jaja! tot i arribar tard a casa, cansada i amb una gana de llop, aqui teniu el meu autoregal d’avui… Una amanida ben verda amb dent de lleó, escarola, rúcula, rabanets, llavors de carbassa i gira-sol i alga nori amb temphe (que els que em seguiu ja haureu notat que m’encanta!) i uns macarrons d’arròs i quinoa amb brocolí…. I sí! em falta la verdura dolça, així que acabaré l’àpat amb una tasseta de llet d’arròs amb garrofa i canyella… una delícia!

Que passeu una dolça i tranquila tarda!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s