Els sucs verds, la novetat saludable!

Fa uns dies vaig tenir la meva primera experiència amb els sucs verds, ja fa un temps que sento a parlar d’aquets sucs i de les seves propietats així que ja no me’n podia estar més de tastar-los. La veritat és que l’experiència va ser sorprenent, el gust boníssim, una dolçor especial i la sensació després de prendre’l de frescor, lleugeresa i d’injecció d’energia.

Els sucs verds són la última moda en alimentació saludable, i he de dir que, tot i etiquetar-la de moda, que per alguns pot tenir una connetació negativa, tant de bo totes les modes promoguessin tanta salut.

El meu caràcter és curiós de mena, així que no me’n puc estar de tastar, investigar i experimentar totes les corrents o tendències en alimentació que m’agraden i són coherents per mi. Així que els sucs verds no seran menys. Ja m’hi he llençat de cap, m’han deixat una liquadora per fer proves… un llibre “Como curan los zumos verdes, beneficions de la clorofila y los alimentos crudos para la salut” i a experimentar! Ja us aniré informant del que vaig aprenent!

Per mi, davant una nova tendència alimentària és molt important el criteri de la coherència i la sensació en el meu cos, davant de l’allau actual de dietes, corrents alimentaries, modes, etc. penso que és una actitud necessària per aprendre de manera tranquila, sense castigar-nos amb canvis dràstics i no perdre’s en tant d’excés d’informació que avui ens bombardeja per totes direccions. INFORMAR-SE, EXPERIMENTAR I DEIXAR-SE SENTIR (una bona fórmula per trobar la alimentació que més s’adapta a les nostres necessitats).

Per començar un petit resum de les propietats d’aquests sucs:

– Còctels de vitamines i mireals

– Rics en enzims

– Gran poder desintoxicant

Alcalinitzants de l’organisme

Oxigenadors de la sang, per la seva riquesa en clorofil·la

– I moltes d’altres, específiques també dels aliments que incorporem al suc.

Què necessitem per als sucs?

Està clar que ens cal algun aparell per començar a fer els sucs,  ho podem fer amb una liquadora classica senzilla. És una mica lent i engorrós però per começar ens pot ser útil. Si us aficioneu ja és recomanble una liquadora epecialitzada, amb major capacitat i potència d’extracció. Hi ha diferents marques i models al mercat.

I no poden faltar, les verdures de fulla verda, fruites i també herbes fresques o arrels com el jingebre o la cúrcuma. És recomanable que tots aquests ingredients dels sucs siguin d’origen ecològic, per evitar la presència de tòxics.

En el cas d’avui el suc conté: espinacs, remolatxa, pastanaga, poma, àpit i jingebre (molt poquet, la mida d’una llavor de carbassa aproxidament).

Bé ja ho veieu una delícia carregada de vitamines i minerals…

Seguiré informant!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s