Infusió d’Anís estrellat i Echinacea, estimulant les defenses i la digestió

Avui, pensant en la recepta que cuinaria pel El Maset, m’han vingut el cap dues receptes alhora, primer uns fesols amb verdures dels temps variades saltejades, i l’altra la infusió que em faria després per evitar les flatulències típiques dels fesols…

Val la pena dedicar-se un petit moment entre mig del moviment inparable que ens genera el nostre dia a dia… un moment de calma i desconnexió! Les infusions m’insipiren justament això, un moment tranquil, un oasis entre la selva de tasques, pensaments i converses… un moment de silenci. Aquesta ja és per mi la primera gran propietat de les infusions, a més, és clar, d’escalfar-nos les mans i el cos si la prenem calenteta.

anísAixí doncs, el plat de fesols m’ha fet pensar en l’ANÍS ESTRELLAT, aquesta preciosa llavor, originària de la Xina, que té propietats carminatives, vaja que ens ajuda a l’eliminació dels gasos… i per acompanyar-lo l’ECHINACEA, aquesta planta medicinal coneguda per tots, que ens ajuda a activar el sistema immunològic i a augmentar les defenses… cosa que prou falta fa amb aquet hivern de grips i refredats que estem passant!

Per acompanyar la infusió… no podia faltar un petit toc de dolçor, un parell de les meves galetes preferides del Maset, delícies de blat i xocolata, sense sucre… amb un punt salat que els hi dona el toc especial!

Així que ja ho sabeu si voleu ajudar al cos a eliminar els gasos i activar el sistema immunològic, aquesta infusió és la vostra! i sobretot no us oblideu de gaudir al màxim d’aquet petit moment de parèntesi calentet. Salut i relax!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s