Floreix la calma de Cherry Plum…

Aquet matí, en un passeig matinal ennubolat pel maset… sopresa! la primera Cherry Plum, Prunus Cerasífera, florida! Tota la calma que necessitava en un dia com avui, un d’aquells que sembla que explotaràs amb tanta feina per fer i veient tant poc clar per on començar… Es tracta d’una prunera silvestre de flors tirant a rosades que floreixen en aquests temps, a finals d’hivern.

Aquesta flor ens aporta CALMA i LUCIDESA quan la por a perdre el control ens domina… Quan estem tant enfadats que sembla que no poguem controlar les nostres accions… Quan tenim la sensació de forces destructives incontrodes que sorgeixen del nostre interior… Quan estem al límit de la tensió i ens podem sentir empesos a fer coses de les que després ens arrepentirem… Quan mengem compulsivament, sense control i no podem parar… llavors l’essència de la flor ens permetrà de nou recuperar el control de nosaltres mateixos, alliberant-nos de la por que ens porta cap a una actitud descontrolada, i des de la pau, la lucidesa i la serenitat la situació canviarà de color… ens inundaran nous pensaments…

IMG_4711 sense marcSi us voleu preparar la vostra essència, només us calen, una mica de temps, unes poquetes flors, un vol d’aigua el més pura possible i unes horetes al sol! i tindreu totes les reserves de calma que necessitareu per a l’explosió de creació primaveral…

Calma, serenitat i bon vespre!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s