Crema vegana de shiitake i xampinyons

Bones! Pes estrenar el bloc he triat una recepta que aquesta setmana vaig fer pels nostres clients de les cistelles a domicili del Maset. Fa temps que tenia ganes de provar-la. M’encanten els bolets i m’encanten les cremes així que segur m’encantaria una crema de bolets! I aprofitant el sortit actual que tenim ara a la botiga i la meva inspiració em vaig posar a la feina!

Volia evitar la crema de llet i la mantega així que vaig investigar per la xarxa i vaig agafar algunes idees. Vaig enrossir 4 cullerades de farina en oli i un cop torrada vaig afegir-hi brou de verdures que havia fet prèviament i vaig deixar-ho uns 10 minuts a foc lent fins aconseguir una textura cremosa. Mentres en una paella vaig saltejar els bolets amb all tendre i julivert. Un cop fets els vaig triturar amb el tourmix junt amb una mica de brou, vaig afegir la barreja a la crema i vaig deixar-ho coure 5 minuts més….

Un polsim de pebre per acabar i el resultat deliciós! una textura per llepar-se els dits!

Bon profit i fins ben aviat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s